Första böneveckan avslutad!

Nu har vi haft en vecka med 24-7 bön i Göteborg. Det känns helt underbart att det inte är slut för det, utan att bönen fortsätter först i Örebro och sedan vidare runt om i Sverige. Det är stort.

Vi hade tema växa i tro och i vårt bönerum gav vi möjligheten att så ett senapsfrö. Vi tänkte inte att vi skulle få se något växa upp under veckan men till vår stora förvåning kom det små gröna skott bara efter ett par dagar. Tänk att när vi får överlämna något till Gud så är han inte sen med att svara och något nytt kan börja gro.

Nu gör jag något nytt. Det spirar redan, märker ni det inte? Jag gör en väg genom öknen, stigar i ödemarken. Jesaja 43:19

Vi bjöd in till öppna pass med lovsång och profetisk betjäning. Hope for this nation kom två dagar och vi blev så uppmuntrade av dem. Sista natten var en lovsångsnatt där flera lovsångare kom och byttes av under natten. Det var så fantastiskt det Gud gjorde under dessa timmar.

Nu är vi trötta men också uppmuntrade och tacksamma för allt det som Gud har gjort. Vi tar med oss bilden av de små senapsfrönen som växer som ett tecken på att det lilla vi sår kan bli något stort i Guds rike. (Matt 13:31-32)

Guds frid!

/24-7 teamet i Göteborg 


85 views